Macaronischotel

                        een heel ander recept met macaroni

Carina's Kook Corner

Ingredienten

  • 350 gram macaroni
  • 200 gram varkenslapje
  • 200 gram ham
  • 1 rode paprika
  • 100 gram geraspte kaas
  • 1 prei
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 1 bouillonblokje
  • 1 teentje knoflook
  • paar druppels tabasco
  • paar druppels worcesterdsaus
  • zout
  • peper

Bereiding

Kook de macaroni zoals je gewent bent met een bouillonblokje. Maak de groenten schoon, snijd het in stukjes en snijd het vlees in blokjes.  Verwarm de olijfolie in een pan en doe hier ui en knoflook en bak dit 3 minuten. Doe de blokjes varkensvlees erbij en bak dit goed gaar. Voeg paprika en ham toe en bak dit goed door. Doe de pei, tomatenpuree tabasco, worcestersaus, zout en peper erbij en bak dit. Strijk een overschaal in met olijfolie. Doe het om en om met de macaroni in de overschaal en dan kaas. Bak dit in de oven op 175  °  35 minuten. Lekker met eventueel rauwkost.