Maisovenschotel
 

Carina 's Kook Corner

Ingredienten

  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1blik mais (300 gram)
  • 4 tomaten ( of blik tomatenblokjes)
  • kaneelpoeder
  • 150 gram geraspte kaas
  • 15 gram boter
  • 1.5 eetlepel olie
  • 500 gram rundergehakt
  • 125 gram salami
  • zout
  • peper
  • 1 theelepel oregano
  • 2 eetlepels paneermeel

Bereiding

Pel de ui en snipper hem fijn. Bak de ui in een pan. Doe daarna de geperste knofllook erbij. Voeg de gehakt toe en rul dit. Maak het pittig op smaak met peper, zout en iets kaneel. Giet het gehaktmengsel in een ovenschaal. Verdeel de mais over het gehaktmengsel. Snijd de salami eerst in plakjes en daarna in reepjes. verdeel de salami over de mais. Was de tomaten en snijd ze in partjes. De tomaten partjes over de salami schikken. Bestrooi het daarna met peper en oregano. Meng paneermeel en kaas door elkaar en over de tomatenstukjes verdelen. Leg er stukjes boter erop. Verwarm de maisschotel 30 minuten op 200 ° c

Carina's culiTip

Deze ovenschotel is lekker met een frisse salade